Logo
betting-nieuws

Verslaat Juventus AS Roma? Pak bijna 2,50 keer je inzet


In de Serie A neemt Juventus het zaterdagavond op tegen AS Roma. Opnieuw een mooie kraker in Italië tussen twee ploegen die het seizoen prima zijn begonnen. WijWedden zet de odds voor dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Juventus is het seizoen met een overwinning en een gelijkspel degelijk begonnen, terwijl AS Roma tot nog toe de volle buit wist binnen te halen. De formatie van trainer José Mourinho wist in de eerste twee duels af te rekenen met Salernitana en Cremonese, waardoor het vertrouwen groot is bij de Romeinen.

Ondanks dat AS Roma uit de startblokken is geschoten, wordt Juventus door de bookmakers gezien als de favoriet voor de overwinning. Als je inzet op een driepunter van de Oude Dame krijg je 2,35 keer je ingelede bedrag uitgekeerd, terwijl je bij een uitoverwinning van de Romeinen 3,20 keer je inleg terugkrijgt. Op een remise staat een notering van 3,20.

Dybala

Voor Paulo Dybala is het een weerzien met zijn oud-werkgever. De Argentijnse aanvaller kwam de afgelopen jaren uit voor Juventus, maar mocht daar afgelopen zomer transfervrij vertrekken. AS Roma heeft optimaal geprofiteerd van zijn transfervrije status en de aanvaller voor meerdere seizoenen vastgelegd.

Als Dybala in het Alianz Stadium tot scoren komt tegen zijn oude werkgever krijg je een notering van 3,90 uitgekeerd. Als beide ploegen zaterdagavond tot scoren komen ontvang je 1,75 keer je inzet. Bekijk hieronder de onderlinge resultaten uit het verleden tussen de twee ploegen.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.