Logo
betting-nieuws

Eredivisie op zaterdag: Zie hier alle odds


Er staan vanavond weer vier wedstrijden in de Eredivisie op het programma. Zo komt onder meer Feyenoord in actie, terwijl ook het ploeterende Vitesse weer zal aantreden. In dit artikel zetten we de odds voor deze duels op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Go Ahead Eagles - Sparta Rotterdam

In Deventer staat er vanavond een zeer belangrijke wedstrid op het programma. Go Ahead wist dit seizoen nog niet te winnen, waardoor een goed resultaat noodzakelijk is tegen Sparta. De bookmakers zien Go Ahead als de favoriet voor dit duel. Een zege van de Deventernaren levert je 2,30 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van het Spart van Maurice Steijn een odd van 3,15 staat.

Vitesse  - RKC Waalwijk

In Arnhem wil Vitesse zich revancheren na een aantal mindere resultaten in de Eredivisie. De zorgen zijn groot in Arnhem, want de Gelderse club won tot nog toe geen een wedstrijd. Bekijk hier een uitgebreide voorbeschouwing van WijWedden op dit duel.

Feyenoord - FC Emmen

In De Kuip neemt Feyenoord het zaterdagavond op tegen FC Emmen, dat vorige week de eerste overwinning van het seizoen boekte. De bookmakers hebben veel vertrouwen in de Rotterdammers. Als Feyenoord weet te winnen van de ploeg uit Drenthe ontvang je 1,27 keer je inleg. Op een driepunter van FC Emmen staat een notering 10,00, terwijl je bij een remise 6,10.

SC Heerenveen - Fortuna Sittard

In Friesland staat een ontmoeting tussen sc Heerenveen en Fortuna Sittard op de planning. De Limburgers ontsloegen deze week Sjors Ultee, waardoor ze na een bijzondere voorbereiding naar het Abe Lenstra Stadion zullen afreizen. Heerenveen is de grote favoriet voor dit duel. Een zege van de ploeg van Kees van Wonderen levert je 1,66 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van Fortuna Sittard een notering van 4,90 staat.