Logo
betting-nieuws

Blijft of vertrekt Frenkie de Jong? Dit zijn de odds


Over ongeveer een week sluit de transfermarkt, waardoor er spoedig duidelijkheid zal komen over de toekomst van Frenkie de Jong. In dit artikel bekijken we wat de bookmakers zeggen over de toekomst van de Nederlandse middenvelder.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Door de schorsing van Sergio Busquets mocht De Jong zondagavond is de basis beginnen bij FC Barcelona. De Jong, die zelf niet wil vertrekken bij FC Barcelona, maakte op bezoek bij Real Sociedad een niet al te sterke indruk. De oud-Ajacied leed balverlies toen Real Sociedad op gelijke hoogte kwam, wat hem door de Spaanse media werd aangerekend.

FC Barcelona hoopt wegens de financiële situatie nog steeds afscheid te nemen van De Jong, die zwaar drukt op de begroting. Door de problemen op het financiële gebied kan aanwinst Jules Koundé, die voor een hoge transfersom overkwam van Sevilla, nog steeds niet worden ingeschreven.

De noteringen

Uit de odds van de bookmakers blijkt dat de wedkantoren ervan uit gaan dat De Jong in ieder geval het komende halfjaar in Barcelona blijft. Als de 25-jarige spelverdeler, die in de belangstelling staat van Manchester United en Chelsea, bij FC Barcelona blijft krijg je momenteel 1,70 keer je ingelegde bedrag terug.

Mocht De Jong tóch nog vertrekken, zien de bookmakers Manchester United als grootste kanshebber op zijn komst. Als de middenvelder in Manchester wordt herenigt met Erik ten Hag krijg je 3,50 keer je inzet uitgekeerd. Als De Jong kiest voor een overstap naar het Chelsea van Thomas Tuchel ontvang je een hoge odd 9,00.