Logo
betting-nieuws

Waarom Liverpool maandagavond afrekent met Man United


Manchester United neemt het maandagavond op het eigen Old Trafford op tegen Liverpool. Allebei de ploegen wisten nog een overwinning te boeken in het nieuwe seizoen, waardoor de druk er flink op staat. We zetten in dit artikel een aantal interessante odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Hoewel er na twee gelijke spelen ook zorgen zijn bij Liverpool, zijn die niet te vergelijken met die van Manchester United. The Mancunians kende een dramatische seizoensstart onder Erik ten Hag. Zo ging de Engelse grootmacht onderuit tegen Brighton (0-2) en werd er hard verloren van Brentford (4-0).

Manchester United heeft op geen enkel moment goed in de wedstrijd gezeten, waardoor er flink wat kopzorgen zijn bij de beleidsbepalers van de Engelse club. Op de transfermarkt hopen The Red Devils nu snel toe te slaan, voordat de transferwindow op 1 september sluit. Met Casemiro is er in ieder geval weer één nieuwe speler binnengehaald.

Voor Liverpool de ideale omstandigheden om naar Manchester te komen. Het is door de chaos bij Machester United én door d kwaliteit die op het veld staat logisch om bij de bookmakers in te zetten op een overwinning van Liverpool. Vorig seizoen eindigde de ontmoeting tussen beide ploegen op Old Trafford nog in een 0-5 overwinning voor de formatie van Jürgen Klopp.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.

Odds

Onderstaand zet WijWedden een aantal interessante odds neer die de bookmakers uitkeren bij een goed resultaat van Liverpool. De notering voor een reguliere overwinning van The Reds ligt niet erg hoor, maar er is veel meer om op in te zetten.

- Liverpool wint | 1,70 keer je inzet

- Liverpool wint en houdt de nul | 3,42

- Liverpool scoort als eerste en wint de wedstrijd | 1,90

- Liverpool wint beide helften | 4,30

- Liverpool wint in ieder geval één helft | 1,31