Logo
betting-nieuws

Wint Heracles bij Jong PSV? Verdubbel je inleg


Er staan maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie drie wedstrijden op het programma. In Amsterdam kruisen Jong Ajax en De Graafschap de degens, terwijl Heracles Almelo het opneemt tegen Jong PSV.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Heracles Almelo is het seizoen uitstekend begonnen. De formatie van John Lammers won in eigen huis met 4-0 van ADO Den Haag, waarna ook Jong FC Utrecht zeer eenvoudig opzij werd gezet (0-3). Het vertrouwen in een nieuwe overwinning is dan ook groot in Almelo, waarvoor het eerst langs Jong PSV moet.

Odds

De bookmakers zien de degradant als de favoriet voor dit duel, maar keren wel een mooie odd uit voor een zege van de Almeloërs. Als Heracles zegeviert op De Herdgang krijg je maar liefst 1,98 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Als Jong PSV de Heraclieden weet te verrassen en wint ontvang je 3,90 keer je inleg. Op een remise staat een notering van van 3,72.

De Graafschap

In Amsterdam neemt De Graafschap het op tegen het jOng Ajax van John Heitinga. De Superboeren hebben het altijd lastig op De Toekomst en zullen het volgens de bookmakers ook maandagavond moeilijk krijgen. Jong Ajax is de favoriet voor dit duel. Als de jonge Amsterdammers weten te winnen krijg je een odd van 2,35 terug, terwijl op een driepunter van De Graafschap een notering van 2,80 staat. Als het duel op De Toekomst eindigt in een gelijkspel krijg je 3,69 keer je inzet terug.