Logo
betting-nieuws

Barcelona op bezoek bij Sociedad: Check hier de odds


FC Barcelona staat zondagavond voor een lastige uitwedstrijd op bezoek bij Real Sociedad. De Catalanen verloren in de eerste speelronde direct punten, waardoor de ploeg van Xavi zich vanavond moet herstellen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Makkelijk zal dat niet worden, want met Real Sociedad treft FC Barcelona een prima tegenstander. De club uit Baskenland won haar eerste duel van de competie met 0-1 van Cadiz, terwijl FC Barcelona punten verspeelde. In het eigen Camp Nou kwam de formatie van Xavi niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Rayo Vallecano.

De Spaanse topclub hoopt zich zondagavond dan ook te herstellen. De bookmakers zien dat wel gebeuren, maar verwachten geen eenvoudige avond voor FC Barcelona. Als de Catalanen weten te winnen in de Reale Arena ontvang je maar liefst 2,20 keer je ingelegde bedrag. Op een zege van Real Sociedad staat een notering van 3,40.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om op in te zetten. Als FC Barcelona wint én net als vorige week de nul weet te houden krijg je 4,02 keer je inleg uitgekeerd. Als FC Barcelona in ieder geval één helft weet te winnen krijg je een odd van 1,60. Waar zet jij je geld op in? Zie hieronder nog eens de vorige resultaten tussen de twee clubs.

Er zijn op dit moment geen uitslagen bekend uit het verleden.