Logo
betting-nieuws

Eredivisie op zondag: Bekijk hier alle odds


In de Eredivisie staan er zondagmiddag drie wedstrijden op het programma. Zo komen onder meer Ajax en Feyenoord vanmiddag in actie. We zetten in dit artikel de odds voor alle duels op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

FC Groningen  - Go Ahead Eagles

FC Groningen neemt het in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. Beide ploegen begonnen niet uitstekend aan het seizoen, maar troffen ook niet de minste tegenstanders. Voor dit duel is FC Groningen door de bookmakers aangewezen als de favoriet. Als je inzet op een zege van de ploeg van Frank Wormuth krijg je 1.90 keer je inzet terug, terwijl op een zege van Go Ahead Eagles een notering van 4,15 staat. Als je inzet op een gelijkspel krijg je 3,50 keer je inleg terug.

Sparta Rotterdam - Ajax

Op Het Kasteel kruist het Sparta van trainer Maurice Steijn de degens met Ajax. Logsicherwijs gaan de Amsterdammers als grote favoriet dit duel in. Als je inzet op een driepunter van de formatie van Alfred Schreuder krijg je slechts 1,30 keer je inleg terug, maar als Ajax wint zonder tegendoelpunt te krijgen ontvang je een odd van 2,30. Als Sparat zegeviert ontvang je een hoge notering van 9,95.

RKC Waalwijk - Feyenoord

Om 16.45 uur gaat de bal ook nog in Waalwijk rollen, waar Feyenoord op bezoek komt. RKC begon het seizoen met twee gelijke spelen, terwijl Feyenoord vier punten haalde uit twee wedstrijden. Als de Rotterdamse formatie wint in Brabant ontvang je 1,35 keer je inleg. Als de equipe van Arne Slot wint én de nul houdt in het Mandemakers Stadion krijg je een odd van 2,42 uitgekeerd. Op een verrassende zege van de Waalwijkers staat een notering van 8,30. Waar zet jij je geld op in?