Logo
betting-nieuws

Wint PEC Zwolle in Venlo? Verdubbel je inleg


Zondag staat er een interessante wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. In De Koel neemt VVV-Venlo het op tegen PEC Zwolle, dat net als de Venlonaren goed aan het seizoen is begonnen. We bekijken in dit artikel de verwachtingen van de bookmakers.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Beide ploegen staan na twee wedstrijden op zes punten, waardoor er een duel tussen twee ploegen in vorm op de rol staat. VVV-Venlo wist in de eerste twee wedstrijden knap te winnen van Almere City FC en De Graafschap, terwijl PEC Zwolle ook afrekende met de Doetinchemmers en met het Telstar van Mike Snoei.

De Zwollenaren worden door de bookmakers aangewezen als de favoriet voor de ontmoeting in Limburg. Als je inzet op een overwinning van de Blauwvingers krijg je maar liefst 2,00 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Als de thuisploeg van Rick Kruys zegeviert ontvang je een hogere odd: 3,60. Op een remise staat een notering 3,70.

Als beide ploegen tot scoren komen in Venlo kan je bij de bookmakers maar liefst 2,40 keer je inzet terugkrijgen. Als PEC Zwolle wint in De Koel en de nul weet te houden ontvang je nog meer: maar liefst 4,00 keer je ingelegde bedragg. Waar zet jij op in?

Resultaten 

VVV-Venlo

VVV-Venlo - Almere City FC | 3-0

De Graafschap - VVV-Venlo | 1-2

PEC Zwolle

PEC Zwolle - De Graafschap | 2-1

Telstar - PEC Zwolle | 0-5