Logo
betting-nieuws

Mike Tresor on fire: bijna drie keer je inzet bij vierde goal van seizoen!


KRC Genk is goed begonnen aan de Belgische competitie. Dat is mede te danken aan de prestaties van Mike Tresor Ndayishimiye. De oud-speler van Willem II scoort makkelijk in de eerste wedstrijden van het seizoen. Lukt hem dat komende zaterdag ook weer in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Tresor speelt sinds vorig seizoen voor Genk, dat hem voor bijna drie miljoen overnam van Willem II. In zijn eerste jaar voor Genk was de 23-jarige Belg van waarde als aangever. Tresor bereidde zeven Genkse treffers voor. Scoren deed hij niet.

Al drie keer trefzeker

In de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen heeft Tresor het op z’n heupen als doelpuntenmaker. Na vier duels staat de teller al op drie goals. In de wedstrijden tegen Club Brugge (3-2 nederlaag), Standaard Luik (3-1 overwinning) en Eupen (4-2) was de voormalig eredivisionist eenmaal trefzeker.

Afgelopen weekend in de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen Zulte-Waregem bleef Tresor droog staan. Wel gaf hij een assist. Daarmee heeft Tresor een belangrijk aandeel in de huidige tweede plaats van Genk in de Jupiler Pro League.

De odd

Komende zaterdag speelt Genk voor eigen publiek tegen Cercle Brugge. De komende tegenstander staat vijftiende met vier punten. De beide uitwedstrijden die Cercle speelde, werden beide met 2-0 verloren. Levert Tresor tegen Cercle opnieuw een bijdrage aan een overwinning? Een scorende Tresor levert je bij Unibet 2.95 keer je inzet op. Wanneer Genk zegeviert, staat daar een odd van 1.55 tegenover.