Logo
bookmakers

Wint Roglic Vuelta voor vierde keer? Dit zijn de concurrenten!


Onder de Utrechtse Domtoren gaat vrijdag de Vuelta van start. De Ronde van Spanje begint met een ploegentijdrit, waarna zaterdag en zondag ook nog twee etappes in Nederland worden verreden. Daarna verkast het peloton naar Spanje. Wie brengt het rood naar Madrid?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De afgelopen drie Vuelta’s werden allemaal gewonnen door Primoz Roglic. Lange tijd was het onduidelijk of de Sloveen voor de komende editie op de startlijst kwam te staan. Inmiddels is gebleken dat de renner van Jumbo-Visma zijn titel komt verdedigen. Toch zijn er twijfels rondom Roglic. Hoe fit is hij na zijn opgave in de Tour de France? De bookmakers zien hem nog altijd als grote favoriet: 2.75 keer je inzet als hij voor de vierde keer op rij de Vuelta wint.

Het belooft hoe dan ook een interessante Vuelta te worden. Naast Roglic zijn er nog tal van andere mannen die de ronde kunnen winnen. Aan de vooravond beschouwen de bookies Remco Evenepoel (6.30), Jai Hindley (7.50) en Richard Carapaz (8.85) als grote favorieten. Ook met Simon Yates  (12.5), Miguel Angel Lopez (18.25) en Enric Mas (19.00) moeten in de gaten gehouden worden.

Nederlanders in Vuelta

De kans op een Nederlandse eindzege is zeer klein. Wilco Kelderman en Thymen Arensman kunnen een klassement rijden, maar in het rood Madrid halen is andere koek. Voor de eindzege krijgt Kelderman een quotering van 45.00 keer je inzet, Arensman eentje van 100.

Een podiumplaats behoort volgens de bookmaker wel tot de mogelijkheden van beide Nederlanders. Bij TOTO kun je inzetten op een top-drie klassering van een renner. Bij deze weddenschap staat er een odd van 13.00 achter Kelderman en heeft Arensman een quotering van 15.00.