Logo
betting-nieuws

Gaat Vitesse weer onderuit? Win dit hoge bedrag


Het voetbalweekend is net voorbij, maar het is uiteraard al mogelijk om in te zetten op wedstrijden in het volgende weekend. Zo staat er een hele interessante odd op een verliespartij van Vitesse, dat dramatisch aan het nieuwe seizoen is begonnen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Veel mensen die voorafgaand aan het nieuwe seizoen voorspellingen gingen invullen plaatsten Vitesse in het rechterrijtje. De onzekerheid rondom de overname en het vertrek van een aantal sterkhouders waren daar de voornamelijkste redenen voor. Na de eerste twee competitiewedstrijden kunnen we wel stellen dat deze mensen wel eens gelijk kunnen krijgen. Vitesse maakt een zeer zwakke indruk.

Het eerste competitieduel werd met 2-5 verloren van Feyenoord, terwijl Vitesse vrijdag in Rotterdam haar meerdere moest erkennen in Excelsior, dat met 3-1 te sterk was voor de Arnhemmers. De kopzorgen voor trainer Thomas Letsch, maar ook voor de beleidsbepalers van de Gelderse club, nemen enorm toe.

Mooie odd

Zaterdag om 16.30 uur gaat de bal weer rollen in het Gelredome. Dan is sc Heerenveen, dat de eerste twee wedstrijden 0-0 speelde, de tegenstander in Arnhem. De bookmakers keren zes dagen voordat de wedstrijd zal plaatsvinden een verrassend hoge odd uit op een zege van Heerenveen. Je krijg maar liefst 4,00 keer je inzet als de ploeg van Kees van Wonderen zegeviert in Arnhem.

Uiteraard is het ook mogelijk om in te zetten op een eerste zege van het kwakkelende Vitesse. Als de Arnhemmers weten te winnen van het goed georganiseerde Heerenveen krijg je 1,89 keer je inleg terug. Als het duel eindigt in een remise óf in een overwinning van Heerenveen krijg je 1,98 keer je inzet terug.