Logo
nieuws

'Barcelona vraagt spelers opnieuw salaris in te leveren'


FC Barcelona zorgt met dure investeringen voor verbazing in de voetbalwereld, en dat clubs en supporters opkijken van het bedrag dat de Catalanen tot dusver uitgaven is logisch. De club kampt namelijk nog steeds met een zorgelijke financiële situatie en heeft spelers daarom opnieuw om salarisvermindering gevraagd. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Dat wisten verschillende Spaanse media afgelopen week te melden, waaronder Mundo Deportivo. Volgens het medium zou FC Barcelona Gerard Piqué en Sergio Busquets gevraagd hebben om opnieuw salaris in te leveren. Inmiddels is er hierover gesproken met de zaakwaarnemers van de Spanjaarden, maar het is onduidelijk of de twee ervaren spelers ook salaris zullen inleveren.

Eerder moesten spelers van de Catalaanse club ook al een deel van het salaris inleveren, wat te maken had met de coronacrisis. Echter gaf FC Barcelona deze transferzomer al meer dan honderd miljoen euro uit aan nieuwe spelers, waardoor het opvallend is dat spelers uit de selectie van Xavi zijn gevraagd de club nu nóg een keer te hulp te schieten.