Logo
betting-nieuws

NAC presenteert bettingpartner: "Positieve ontwikkeling"


NAC Breda is de volgende voetbalclub die wordt gesponsord door Unibet. De partijen hebben een overeenkomst tot 2025 getekend. De deal is niet alleen commercieel van aard. NAC en de bookmaker ontwikkelen ook maatschappelijk initiatieven.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Unibet ontving deze zomer een vergunning en keerde daarmee terug op de Nederlandse gokmarkt. Het wedbedrijf sloot sindsdien ook deal met verschillende voetbalclubs, waaronder Ajax en AZ.

A-merk

"Wij zijn uiteraard positief gestemd over de verwelkoming van Unibet als businesspartner bij NAC", zegt Eric Matijsen, commercieel manager van NAC, op de website van de club. "Het feit dat wederom een A-merk zich voor langere tijd wil verbinden aan de club is een positieve ontwikkeling."

Lennart Kessels, general manager van Unibet, roemt de achterban van NAC. "De passie en betrokkenheid van NAC en zijn trouwe supporters is ongekend en karakteristiek voor de club. Via Unibet Impact, een programma waarmee Unibet investeert in de Nederlandse sport- en sportcultuur, kunnen we nu met NAC trouwe supporters ondersteunen en de maatschappelijke kracht van sport verder vergroten."