Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Check deze wedtips voor Vitesse - Feyenoord!


Feyenoord speelt de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in Arnhem. Hoe komende Rotterdammers voor de dag? Voor trainer Arne Slot is het puzzelen geblazen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Gisteren kwam naar buiten dat Marcos Senesi persoonlijk rond zou zijn met Bournemouth. Daarom is de verdediger er tegen Vitesse waarschijnlijk niet bij. Lutsharel Geertruida en Jacob Rasmussen kunnen hem vervangen in het hart van de defensies, maar beiden lijken ook nodig op de backposities.

Leegloop Feyenoord

Deze zomer vertrokken ook Bryan Linssen, Cyriel Dessers, Guus Til, Tyrell Malacia, Reiss Nelson en Luis Sinisterra uit De Kuip. Zelf trok Feyenoord onder meer Danilo, Rasmussen, Javairo Dilrosun, Mohamed Taabouni, Oussama Idrissi, Quinten Timber, Santiago Gimenez en Sebastian Szymanski aan.

Ook tegenstander Vitesse heeft te maken met een leegloop. Vooral achterin moet trainer Thomas Letsch veel vertimmeren. Vitesse draaide niet een hoopvolle voorbereiding. De Arnhemmers wonnen slechts één oefenduel en kwamen in zes oefenwedstrijden slechts vijf keer tot scoren.

Wedtips 

  • Gelijkspel of Feyenoord wint en beide teams scoren: 2.04
  • Feyenoord onder 2.5 goals: 3.30
  • Gelijkspel: 3.90