Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Verdubbelen bij Dundee United - AZ? Bekijk deze wedtips!


Op weg naar het hoofdtoernooi van de Conference League treft AZ vanavond Dundee United. De Schotten zijn voor AZ de voorlaatste horde in het kwalificatietoernooi. Weet de ploeg van Pascal Jansen zich op Tannadice Park een goede uitgangspositie te verschaffen?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

AZ rekende in de voorronde hiervoor uiteindelijk eenvoudig af met het Bosnische Tuzla City. In eigen huis boekten de Alkmaarders een magere 1-0, maar de return eindigde in een 0-4 overwinning. Dundee United wordt hoger ingeschat, al is dat niet aan de odds terug te zien.

Odds 

De nummer vijf van vorig Eredivisie-seizoen is dik favoriet bij de bookmakers. Een overwinning van AZ heeft een odd van 1.48. Achter een zege van Dundee United staat een quotering van 6.80 keer je inzet. Een gelijkspel levert je 4.45 keer je inzet op. Deze grote verschillen zien we ook terug bij de weddenschap 'naar de volgende ronde': 6.50 voor Dundee United, slechts 1.08 voor AZ.

Dundee United kwam nog niet in actie tijdens de voorronde van de Conference League. Afgelopen weekend begon voor de tegenstander van AZ wel de competitie. De uitwedstrijd tegen Kilmarnock eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Wedtips

  • AZ wint en beide teams scoren niet: 2.12
  • Correcte score combinatie - 0-1, 0-2 of 0-3: 2.34
  • AZ wint zonder tegendoelpunt: 2.22