Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Check deze wedtips voor de rentree van FC Twente in Europa!


FC Twente viert de rentree in Europa met een uitwedstrijd tegen Cukaricki. De Tukkers hopen vanavond in Servië een goede stap naar de laatste voorronde van de Conference League te zetten. De bookmakers zijn in elk geval positief gestemd.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Voor het duel van vanavond krijgt een overwinning van Twente een odd van 2.02. Een nederlaag is goed voor 3.25 keer je inzet. Voor een nederlaag staat een quotering van 3.37. Ook kun je een weddenschap plaatsen voor wie de volgende ronde bereikt: Twente krijg hier een odd van 1.20, Cukaricki een van 4.33.

Cukaricki kwam al in actie

Cukaricki kwam in de vorige voorronde in actie tegen het Luxemburgse Racing Union. Cukaricki was een maatje te groot voor de bekerwinnaar van Luxemburg, die in de competitie als zevende eindigde. De uitwedstrijd werd met 1-4 gewonnen, een week later eindigde de return in een 4-0 overwinning.

Momenteel staat Cuckaricki derde in de eigen competitie. In vier duels leed het een nederlaag, de overige duels werden gewonnen. De tegenstander van Twente scoorde daarin zes keer en kreeg vijf tegentreffers om de oren.

Voorbereiding FC Twente

Voor Twente is het Europese duel de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen. De selectie van Ron Jans kende qua resultaten een prima voorbereidingen. Er werd gewonnen van Nordsjaelland (1-0), Schalke 04 (3-1) en Bologna (4-1).

De selectie is behoorlijk intact gebleven. Zo zijn Michel Vlap en Michal Sadilek definitief overgenomen van respectievelijk Anderlecht en PSV. Daarnaast pikte Twente Sem Steijn op bij ADO Den Haag.

Wedtips

  • FC Twente wint: 2.02
  • FC Twente 2-3 goals: 2.23
  • FC Twente wint en over 1.5 goals: 2.57