Logo
nieuws

Deze spelers staan op het verlanglijstje van Feyenoord


Voordat Feyenoord zich kan roeren op de transfermarkt, moet eerst Tyrell Malacia verkocht zijn. Zo'n veertig procent van die transfersom is bestemd voor nieuwe spelers. Feyenoord heeft het wensenlijstje in elk geval klaarliggen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Volgens Voetbal International nadert Malacia een transfer naar Olympique Lyon. Feyenoord heeft met de Fransen bijna een akkoord over de transfersom voor de linksback. Slechts een beperkt deel daarvan mag geïnvesteerd worden in nieuwe spelers. Maximaal veertig procent is gereserveerd voor inkomende transfers, weet VI.

Transfertargets Feyenoord

Op de burelen in De Kuip ligt een lijstje met namen klaar. Linksback Ian Maatsen (20) van Chelsea is persoonlijk rond met Feyenoord, meldt het hiervoor genoemde weekblad. De clubs moeten het nog wel eens worden. Verder denkt Feyenoord aan Daley Sinkgraven (Bayer Leverkusen), Jurgen Ekkelenkamp (Hertha BSCH), Mees Hilgers en Joshua Brenet (beiden FC Twente).

Bas Dost

De naam van Bas Dost klinkt ook, maar naar verluidt heeft spits bedankt. Ook intern zouden er twijfels bestaan. Met zijn 33-jarige leeftijd heeft Dost geen restwaarde meer. Bovendien nam Feyenoord Danilo al over van Ajax en is het de vraag of Feyenoord niet een ander type aanvaller nodig heeft.