Logo
betting-nieuws

Boekt AS Roma noodzakelijke zege? Pak twee keer je inzet


Terwijl Feyenoord rustig om trainingskamp is, wacht voor AS Roma in aanloop naar de Conference League finale eerst nog een belangrijke wedstrijd. De ploeg van José Mourinho kan bij Torino deelname aan de groepsfase van de Europa League veiligstellen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

AS Roma kan nog worden ingehaald door Fiorentina en Atalanta, waardoor een zege in Turijn noodzakelijk is. Makkelijk zal dat niet worden, aangezien de nummer tien van de Serie A het de laatste weken wel aardig doet. AS Roma is stukken minder in vorm en mist wegens blessures ook de nodige spelers. 

Desondanks zien de bookmakers AS Roma wél als de favoriet. Dat is ook logisch, aangezien Torino in principe niet meer ergens voor speelt. Op een zege van AS Roma staat wel een mooie odd. Als de equipe van José Mourinho weet te winnen in het Stadio Olimpico di Torino krijg je 2,05 keer je inzet uitgekeerd. Als I Giallorossi wint én de nul houdt ontvang je 3,75 keer je inleg. Op een zege van Torino staat een odd van 3,60, terwijl je bij een remise 3,75 keer je inzet terugkrijgt. Waar zet jij op in?