Logo
betting-nieuws

Wedtips voor ADO Den Haag tegen NAC en Roda JC - Excelsior


Vandaag staan er twee wedstrijden in de play-offs om promotie/degradatie op het programma. ADO Den Haag neemt het in eigen huis op tegen NAC Breda, terwijl Excelsior afreist naar Kerkrade voor een ontmoeting Roda JC. We zetten de odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

ADO Den Haag won met 1-2 in Breda en wil de klus nu in het eigen Cars Jeans Stadion klaren. Als ADO Den Haag de Brabanders opnieuw weet te verslaan ontvang je 2,10 keer je inzet terug. Als NAC Breda, dat in de competitie achtste eindigde, wint in de Hofstad krijg je 3,40 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Op een remise staat een odd van 3,60.

In Kerkrade kruisen Roda JC en Excelsior opnieuw de degens. In Rotterdam gaf Excelsior tegen de Limburgers een 2-0 voorsprong weg, aangezien de ploeg van Jurgen Streppel binnen een paar minuten op 2-2 kwam. Roda JC wordt door de bookmakers gezien als favoriet om door te gaan. Een zege van de Limburgers levert je 1,85 keer je inzet oop. Op een overwinning van Excelsior staat een odd van 3,80, terwijl je bij een nieuwe remise 4,00 keer je inzet terugkrijgt.