Logo
betting-nieuws

Dit bedrag wil Ajax ontvangen voor Haller


Sébastien Haller is een goede kandidaat om Erling Braut Haaland op te volgen bij Borussia Dortmund. Dat weet Sport1. De beleidsbepalers van de Duitse club weten inmiddels met welk bedrag ze Haller kunnen wegplukken bij Ajax.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het contract van Haller loopt nog door tot en met de zomer van 2025. De spits van Ivoorkust maakte het afgelopen seizoen veel indruk in de Champions League, waarin hij met Ajax ook uitkwam tegen Borussia Dortmund. Nu Haaland vertrokken is bij Borussia Dortmund hoopt de Duitse topclub zo snel mogelijk een geschikte vervanger te vinden. Haller staat op de shortlist van Der Borussen.

Dat weet journalist Patrick Berger van het Duitse Sport1. Voordat Haller gekocht zou kunnen worden met Borussia Dortmund wel eerst een speler verkopen. Onlangs trok de nummer twee van Duitsland namelijk ook al Karim Adeyemi aan, die voor 38 miljoen euro overkomt van Red Bull Salzburg. Ajax zou een bedrag van 35 miljoen euro verlangen voor Haller. De spits werd eerder voor 25 miljoen euro van West Ham United gekocht door de Amsterdamse club.