Logo
betting-nieuws

Dit zijn de odds voor FC Eindhoven - De Graafschap


FC Eindhoven en De Graafschap nemen het vrijdagavond tegen elkaar op in de play-offs voor promotie/degradatie. In de lichtstad kan het nog alle kanten op, aangezien het eerste duel op De Vijverberg eindigde in een 1-1 gelijkspel. We zetten de odds voor de return in dit artikel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De bookmakers zien FC Eindhoven als de lichte favoriet voor dit duel. De ploeg van Rob Penders maakte in de eerste helft in Doetinchem een goede indruk, maar werd in het tweede bedrijf teruggedrongen door het oppourtunistische spel van De Graafschap. Daardoor kwamen de Doetinchemmers in de tweede helft ook op gelijke hoogte: 1-1.

Dat zal in ieder geval anders moeten bij de Eindhovenaren om in eigen huis te zegevieren. De bookmakers keren 2,30 keer je inzet uit bij een overwinning van de ploeg van Rob Penders. Een zege van De Graafschap levert je wat meer op: 2,90 keer je inleg. Eindigt het duel opnieuw in een remise, waardoor beide ploegen zullen moeten verlengen, krijg 3,50 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd.

Als FC Eindhoven op welke manier dan ook de volgende ronde bereikt, krijg je 1,70 keer je inzet uitgekeerd. Mochten de Doetinchemmers, die zes plekken lager eindigden op de ranglijst, doorgaan ontvang je een mooie odd van 2,00.