Logo
nieuws

Trainerswissels: Watford in zee met Hodgson, Pereira op weg naar Everton


In de Premier League zijn dit seizoen al de nodige trainers ontslagen en ook voor Claudio Ranieri en Rafael Benítez is het nieuwe jaar minder gestart. Beide managers werden ontslagen door respectievelijk Watford en Everton, die allebei druk bezig zijn met de opvolgers. Zo heeft Watford al een nieuwe trainer gepresenteerd.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Ervaren Hodgson moet Watford gaan redden

Het was een behoorlijke tegenvaller voor Ranieri bij Watford. Na slechts drie maanden aan het roer te hebben gestaan moest de Italiaan al weer vertrekken bij dde degradatiekandidaat. Ooorzak daarvan waren logischerwijs de slechte resultaten. Watford wist de laatste negen (!) wedstrijden in de Premier League niet te winnen en staat nu op een negentiende plek. Watford heeft echter wel razendsnel een opvolger gepresenteerd. Roy Hodgson neemt het stokje over van Ranieri. De 74-jarige trainer, die afgelopen zomer vertrok bij Crystal Palace, moet Watford in de Premier League gaan houden.

Pereira op weg naar Everton, geen Lampard of Rooney

Een paar plekken boven Watford staat Everton. Bij Everton is er gedurende dit hele seizoen al onrust. Er was onvrede over het presenteren van Benítez als nieuwe manager, vanwege zijn verleden bij rivaal Liverpool. Vervolgens waren de resultaten ook nog eens dramatisch. Everton staat op een zestiende (!) plek in de Premier League, slechts twee plekken boven de degradatiezone. Benítez werd ontslagen en de bookmakers zagen Wayne Rooney en Frank Lampard als favorieten om de Spanjaard op te volgen. Dat lijkt echter niet te gaan gebeuren. Everton is in verregaande onderhandeling met Vitor Pereira. De 53-jarige Portugees is momenteel trainer bij Fenerbahce.