Logo
Formule 1

KPN maakt Formule 1 kijken gratis voor nieuwe klanten


Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

KPN heeft bekendgemaakt dat het kijken van de Formule 1 gratis wordt voor alle nieuwe klanten van het bedrijf. Bestaande klanten van de televisie-, -internet en telecomaanbieder zullen korting krijgen voor het aanschaffen van Viaplay. Concurrent VodafoneZiggo komt met korting voor de Nederlandse fans van de Formule 1.

Viaplay van het Zweedse bedrijf Nordic Entertainment Group (NENT) start in maart met het aanbieden van de uitzendingen van de Formule 1 in Nederland. NENT neemt vanaf het komende seizoen, dat 20 maart van start gaat, de rechten voor de Formule 1 over van Ziggo. Het normale abonnement op de streamingdienst kost 13,99 euro per maand, maar KPN en Ziggo gaan Viaplay met kortingen aanbieden.

KPN maakte vandaag bekend dat nieuwe klanten die overstappen naar het bedrijf 'het hele Formule 1-seizoen gratis kunnen kijken met Viaplay'. Bestaande klanten van KPN krijgen korting op Viaplay. De introductieprijs is tot 1 augustus 9,99 euro per maand, later wordt dat 13,99 euro. Klanten die zowel vast internet als een mobiel abonnement hebben bij KPN krijgen 5 euro korting per maand. Concurrent VodafoneZiggo maakte vandaag ook de prijzen voor Viaplay bekend. Klanten van Ziggo kunnen Viaplay vier maanden proberen voor in totaal 20 euro, wat neerkom op vijf euro per maand. Daarna wordt de prijs 13,99 euro per maand. De afgelopen jaren zond Ziggo Sport de Formule 1 uit. Voor alle klanten van de provider was dat destijds gratis inbegrepen. 

Niet alleen Formule 1 bij Viaplay

Naast de Formule 1 heeft Viaplay in Nederland ook de rechten op de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League (vanaf augustus), PDC-darts, Matchroom snooker en pool, en KSW mixed martial arts (MMA). Daardoor biedt Viaplay de komende jaren ontzettend veel sporten aan, maar zijn er bij de nieuwe streamingdienst ook veel films en series te bekijken.