Logo
Formule 1

Red Bull Racing sluit sponsordeal met PokerStars


Red Bull Racing heeft een meerjarige sponsordeal met PokerStars bekendgemaakt. Met de gigant uit de online gokmarkt stapt Red Bull Racing de komende jaren de wereld van het gokken en wedden in. De naam van PokerStars zal onder meer op de bolide van Max Verstappen te zien zijn.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De teambaas van Red Bull Racing, Christian Horner, reageert enthousiast op de gloednieuwe deal: "Om de het spannende seizoen van 2021 op te volgen, ben ik blij met de aankondiging van PokerStars als onze nieuwe partner, aldus de 48-jairge Brit. "In onze sport zien we constant evolutie. Niet alleen met onze auto's maar ook qua technologie die zich focust op het wereldwijd bereiken van onze globale fanbase en het presenteren van nieuwe, interactieve ervaringen om van te genieten." Ook PokerStars-CEO Dan Taylor is blij met de sponsordeal die is gestart met het team van Max Verstappen."Red Bull Racing past ideaal bij PokerStars, zo vindt Taylor. "Het gaat niet alleen om wat je de fans wil bieden, maar ook om de visie die erachter zit. Een deel van die visie is om het meest epische casino te creëren, waardoor spelers ervaringen beleven die ze nooit zullen vergeten."

PokerStars is een gigant uit de gokmarkt

PokerStars bestaat sinds 2001 en is sindsien uitgegrooid tot een grootmarkt op de online gokmarkt. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, waar de deal met Red Bull Racing alleen maar meer bij zal gaan helpen. De fans van de Formule 1 kunnen vanaf het komende seizoen, dat eind maart van start gaat, de naam PokerStars op de wagen van Verstappen zien en daarnaast ook op de race overalls van de Red Bull-werknemers.