Logo
nieuws

Mitchell Dijks reageert via Instagram op geruchten


Mitchell Dijks heeft via Instagram gereageerd op de geruchten die rondgaan over zijn huidige situatie bij Bologna. De back speelt niet veel bij de club uit de Serie A en zou volgens Italiaanse media én Sinisi Mihajlovic niet gelukkig zijn bij de nummer 13 van de competitie. Via sociale media weerspreekt Dijks dit met klem.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Op de persconferentie gaf Mihajlovic aan dat hij zich afvraagt in hoeverre Dijks nog bereid is om het shirt van Bologna te dragen. Dat heeft alles te maken met de huidige situatie van de linksback in Italië. In de voorgaande jaren speelde Dijks erg veel bij Bologna, maar momenteel moet de Nederlander het doen met een plek op de bank. Dijks speelde dit seizoen pas zes wedstrijden, waarvan hij er maar twee aan de aftrap begon. Daarnaast werd het Belgische Standard Luik nadrukkelijk gelinkt aan de in Purmerend geboren back, maar concreet is dat nog niet geworden.

Dijks ontkent de geruchten

"Ik heb een aantal berichten gezien waarin wordt gezegd dat ik niet langer blij zou zijn om voor Bologna te spelen", zo schrijft Dijks op Instagram als reactie op de geruchten over zijn huidige situatie. "Dit is absoluut niet waar. Ik wil dit rechtzetten, want sinds mijn komst in 2018 heb ik tot nu toe de steun van de fans en het team gevoeld. De fans zitten in mijn hart. Ik ben trots en vereerd dat ik het Bologna-shirt mag dragen en ik zal altijd mijn best doen voor deze club, tot het einde", besluit de back. De trainer van Bologna bekijkt de situatie echter heel anders. "Dijks is een speler die niet langer in Bologna wil zijn en daarom moet vertrekken", liet de oefenmeester uit Servië duidelijk weten. "Ik kan hier geen spelers houden die ik puur voor nood in kan zetten."