Logo
nieuws

Speelt Vlahovic na deze maand nog bij Fiorentina? Dit zeggen de bookmakers


Dusan Vlahovic maakt dit seizoen indruk. De jonge spits van Fiorentina scoort er in de Serie A lustig op los en heeft daardoor interesse gewekt van veel topclubs. De vraag is: gaat het deze winter nog van een transfer komen of zal dit pas komende zomer gaan gebeuren? Dit zeggen de bookmakers.

Vertrekt of blijft Vlahovic

Volgens Unibet is de kans nog steeds het grootst dat Vlahovic na deze maand nog bij Fiorentina (2/5) speelt en scoort. De enige ploeg die volgens de site echt een uitdager zal zijn, is Arsenal (2). Arsenal is met het mogelijke vertrekt van zowel Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette op zoek naar een spits voor de toekomst. Vlahovic zou dit kunnen zijn.

Andere teams die genoemd worden?

Dit zijn ook voornamelijk Engelse clubs. Manchester City (5), Tottenham (7) en Newcastle United (11) zouden interesse hebben. Tottenham zou in kunnen spelen op een mogelijk vertrek van Harry Kane en Steven Bergwijn, Manchester City zoekt nog steeds een echte spits en Newcastle United heeft sinds deze maand ineens veel geld tot zijn beschikking om spelers te kopen. Vlahovic zou een optie kunnen zijn, ondanks dat Chris Wood net voor 30 miljoen is gekocht. Echter zal het aantal clubs dat interesse heeft in de spits komende zomer groter zijn dan deze winter. Veel meer clubs zijn dan op zoek naar dure versterkingen voor het nieuwe seizoen.