Logo
nieuws

Wat zeggen de bookmakers over de toekomst van Ousmane Dembélé?


De toekomst van Ousmane Dembele is nog steeds onzeker. De getalenteerde Franse vleugelaanvaller is sinds januari transfervrij om in 2022-23 ergens te tekenen. De onderhandelingen met Barcelona lopen, maar verlopen moeizaam. Waar zien de bookmakers Dembélé vanaf volgend jaar spelen?

Wie zijn de favorieten voor Dembele?

Volgens SkyBet staat Newcastle United (9/2), dat nu enorm veel geld kan besteden, bovenaan de lijst. De Engelse degradatiekandidaat kan elke aanvallende aanwinst voor volgend seizoen wel gebruiken, maar voorlopig is het nog niet eens zo zeker dat Newcastle dan wel in de Premier League speelt. De grootste concurrent? Liverpool FC (9), dat naast Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino en Diogo Jota nog wel een aanvaller extra erbij wil.

De outsiders zijn?

Voor nu Inter Milan (10), Bayern München (11) en PSG (12). Bij PSG zou hij de vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Kylian Mbappe kunnen zijn en zou hij met Angel Di Maria, Neymar en Lionel Messi een dodelijk kwartet kunnen vormen. Bij Bayern München en Inter Milan hebben ze de vleugelaanvaller wat minder nodig, maar tegen een speler als Dembélé zullen ze geen nee zeggen. Verder worden Chelsea (16), Arsenal (16) en Juventus (16) als andere kanshebber gezien.