Logo
betting-nieuws

KKD op vrijdag: De Graafschap en Volendam op bezoek bij Excelsior en NAC favoriet


Op vrijdag staat er voor het eerst in 2022 weer een bijna volledige speelronde in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. Onder meer Excelsior - de Graafschap en NAC - Volendam worden gespeeld. Wat zeggen de odds voor de duels van vrijdag?

Excelsior - De Graafschap

De nummer twee en nummer zes van de huidige Keuken Kampioen Divisie spelen vrijdag tegen elkaar. Excelsior verloor in de competitie voor het laatst op 30 oktober 2021. Sindsdien: twee gelijke spelen en vijf zeges. De Graafschap is wat wisselvalliger bezig en won twee van zijn laatste vijf duels. Niet zo gek dat een zege van De Graafschap (2.29) en een zege van Excelsior (2.90) bij Toto niet zover van elkaar af liggen. Een gelijkspel (3.75) levert het meeste op.

NAC Breda - FC Volendam

Dan door naar de koploper, FC Volendam, dat op bezoek gaat bij de huidige nummer negen NAC Breda. Volendam won zijn laatste drie duels en heeft al niet meer verloren sinds 13 augustus 2021 (1-3 vs ADO). Ja, dat lees je goed. NAC heeft al drie duels achter elkaar niet meer gewonnen en is dan ook de underdog vs Volendam Een zege van Volendam (2.06) levert je minder op dan een gelijkspel (3.75) of een zege van NAC (3.37).

Overige duels

Roda JC is op bezoek bij Almere City de favoriet (2.13), terwijl een overwinning van Almere City (3.25) je net wat meer oplevert dan een gelijkspel (3.70). FC Eindhoven speelt thuis vs Jong FC Utrecht en is bij de bookmakers de overduidelijke favoriet (1.66 zege Eindhoven, 4.05 voor gelijkspel en 5.05 voor zege Jong FC Utrecht). Verder is Emmen thuis favoriet (1.19) vs Helmond Sport, dat volgens de odd weinig kans maakt op een gelijkspel (6.85) of een zege (15.00) en gaat MVV op bezoek bij Telstar. Telstar is favoriet (1.71), terwijl een gelijkspel (3.95) en een zege van MVV (4.75) minder realistisch worden geschat. Tot slot: VVV - Jong PSV. VVV is maar nipt favoriet (2.61) ten opzichte van een zege van Jong PSV (2.65), terwijl een gelijkspel (3.45) je het meeste oplevert.