Logo
betting-nieuws

Africa Cup: Senegal, Ghana en Marokko volgens de bookmakers favoriet op vrijdag


Ook vandaag staan er weer een paar duels op het programma in de Africa Cup. De tweede speelrondes in de groepsfase zijn begonnen, en op vrijdag staan er vier duels op het programma. Wat zijn de odds voor vrijdag?

Senegal favoriet vs Guinea

Zowel Senegal als Guinea begonnen het toernooi met een zege. Senegal won dankzij een penalty van sterspeler Sadio Mane met moeite van Zimbabwe, terwijl Guinea met 1-0 won van Malawi. Senegal is vs Guinea bij Toto favoriet (1.88), terwijl een gelijkspel (2.95) en een overwinning van Guinea (5.65) je meer zullen opleveren. De winnaar is zeker van de volgende ronde, bij een gelijkspel hangt het af van wat er bij Malawi vs Zimbabwe gaat gebeuren. Beide landen verloren hun eerste duel dus en Zimbabwe is nipt favoriet (2.34), terwijl een gelijkspel (2.80) en een overwinning van Malawi (3.80) je bijna net zoveel opleveren.

Marokko en Ghana favoriet in eigen groep

Marokko en Ghana kwamen elkaar tijdens de eerste wedstrijd van de groepsfase tegen, die dankzij Sofiane Boufal gewonnen werd door Marokko (1-0). Voor Marokko betekent een zege op Comoren (1.23) dat ze door zijn, terwijl een gelijkspel (5.60) of een zege van Comoren (16.25) ervoor zorgt dat Marokko nog aan de bak moet. Ghana moet winnen van Gabon om de nederlaag vs Marokko goed te maken. Ghana is favoriet (2.05), maar zeker niet zo overduidelijk als Marokko. Een gelijkspel (2.90) en een zege van Gabon (4.55) zijn niet uitgesloten en kunnen je meer opleveren.