Logo
betting-nieuws

Steenrijk Newcastle United gaat na overname voor meerdere winterse versterkingen


Eddie Howe is na de overname van Newcastle United aangesteld als nieuwe trainer, maar de steenrijke club staat vooralsnog nog steeds onderaan in de Premier League. In de winterstop zal er geïnvesteerd gaan worden door Saudische eigenaren en de eerste twee potentiële versterkingen worden inmiddels genoemd. Axel Witsel en Kieran Tripper moeten The Magpies gaan behoeden voor degradatie.

Met dat nieuws pakte The Mirror afgelopen week uit. Kieran Trippier komt momenteel uit voor Liverpool, nadat hij jaren daarvoor uitkwam voor Tottenham Hotspur. Volgens het Britse dagblad ligt er voor de rechtsback een zeer lucratief contract klaar op St. James' Park. Daarnaast zou er concrete interesse zijn voor Axel Witsel. De verdedigende middenvelder komt momenteel uit voor Borussia Dortmund, maar was daarvoor nog nooit actief in de Premier League. Newcastle United moet wel diep in de buidel tasten voor de ervaren middenvelder, want de Belg strijkt bij de Duitse topclub een jaarsalaris van meer dan 6,5 miljoen euro op.

Ousmane Dembélé en Van de Beek

Volgens Mundo Deportivo heeft Newcastle United inmiddels ook al interesse voor meer spelers, maar niet al deze gevallen zijn even concreet. Volgens het Spaanse Mundo Deportivo zou de Engelse club zelfs Ousmane Démbéle van FC Barcelona willen overnemen. Eerder werd al gemeld dat ook Donny van de Beek op de lijst staat van de rodelantaarndrager van de Premier League. Echter is er door het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer een goede kans dat Van de Beek voor zijn kans wil gaan onder de nieuwe trainer Ralf Ragnick.

Inzetten op transfers

Bij verschillende wedkantoren kan je inzetten op transfers. De mogelijke transfers van Trippier en Witsel lijken het meest concreet. Duidelijk is in ieder geval dat Newcastle United flink gaat investeren in deze winterstop. Op welke transfer zet jij je geld in?