Logo
bookmakers

Dit zijn volgens de bookmakers de trainers die op de schopstoel zitten in de Premier League


In de Premier League zijn er dit seizoen al zes trainers ontslagen. Onder andere Dean Smith en Daniel Farke moesten het veld ruimen en sinds vorige week ook Ole Gunnar Solskjaer. Daar zal het vermoedelijk niet bij blijven, want er zijn nog genoeg andere managers die momenteel onder druk staan. Eens kijken wat de bookmakers verwachten!

Het is crisis in Liverpool. Niet bij de ploeg van Virgil van Dijk, maar wel bij de club waar Marcel Brands actief is als algemeen directeur. Op sportief gebied gaat het namelijk dramatisch met The Toffees. Everton staat op een 14e plek in de Premier League en verloor ook vandaag (zondag) weer. Op bezoek in Londen bij Brentford ging de ploeg van Rafael Benítez met 1-0 onderuit. En dan staat er aankomende woensdag ook nog de Mersyside Derby op het programma. Het duel op Goodison Park tussen Everton en Liverpool. Mocht het ook in dat duel misgaan, kan het zomaar gedaan zijn met het tijdperk van Benítez, uitgerekend ook nog oud-trainer van Liverpool, bij Everton

Bookmakers: Benítez op de schopstoel

Bij de bookmakers verwachten ze dat Benítez de eerstvolgende trainer is die de laan uitgestuurd gaat worden. De 61-jarige Spanjaard presteert niet met zijn ploeg, dat normaal gesproken natuurlijk veel hoger moet staan dan op de 14e plek. Als Benítez als eerstvolgende wordt ontslagen ontvang je 2,75 keer je inzet!

Hassenhutl ook onder druk

Ook Ralf Hassenhütl staat onder druk. De oefenmeester uit Oostenrijk staat met zijn Southampton op een tegenvallende 15e plek in de Premier League. Dit weekend ging zijn ploeg kansloos onderuit op bezoek bij Liverpool, terwijl die week daarvoor verloren werd van de nummer laatst, Norwich City. Een ontslag van Hassenhütl bij Southampton levert je bij de bookmakers 3,6 keer je inzet op!