Logo
betting-nieuws

TOTO-speler wint bijna 50.000 euro met bizar lijstje


Elke week maakt TOTO de voorspelling van de week bekend. Een lijstje met een geweldige opbrengst van een gokker wordt dan bekend en dit keer was een iemand uit Almere de gelukkige. De Flevolander had een heel bijzonder lijstje samengesteld, maar kon zondagavond, mede door een late goal van Sevilla juichen. Uiteindelijk  won de Almeerder met een minimale inleg bijna 50.000 euro!

De TOTO-speler had ervoor gekozen om op veel verschillende competities in te zetten. Zo zette de gokker in op het duel tussen Toulouse en Sochaux en op een wedstrijd in de Kroatische competitie. Ook moest Lionel Messi zijn eerste goal in de Ligue 1 maken, en nog wel vanaf buiten het strafschopgebied. Toen zelfs dit goed ging voor deze TOTO-speler, leek het niet meer mis te kunnen gaan.

Rakitic scoorde in extra tijd

De meest spannende wedstrijd voor de geluksvogel was waarschijnlijk het duel tussen Sevila en Deportivo Alaves. Volgens de weddenschap van deze gokker moest Sevilla in zowel de eerste als de tweede helft scoren. Dat leek met een 1-2 stand op het scorebord niet meer te gaan lukken, totdat Ivan Rakitic in de 92e minuut op een kletsnat veld de 2-2 tegen de touwen schoot.Daardoor werden alle zeven wedstrijden goed voorspeld door de Flevolander, die na een inleg van 10 euro een geweldig bedrag van maar liefst 46.326 euro mag bijschrijven!