Logo
betting-nieuws

Dit zijn de noteringen voor het wereldtitelgevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik


De bookmakers hebben eindelijk hun noteringen bekendgemaakt voor het wereldtitelgevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik. De twee vechtersbazen kwamen elkaar twee keer eerder tegen in de ring en won beiden één keer. Wie mag zich na morgenavond de beste van deze vechters noemen?
Alistair Overeem haakte af met een blessure en dus moest Glory op zoek naar een nieuwe tegenstander van Verhoeven. Dat werd de Belgisch-Marokkaanse kickbokser Ben Saddik. Het is de tiende keer dat Verhoeven de ring in stapt om de wereldtitel te verdedigen. Verhoeven mag zich al sinds 2014 de beste van de wereld noemen. 
Telkens wist Verhoeven zijn titel met verve te verdedigen. Zo ook in 2017, toen Ben Saddik de tegenstander was. In de eerste ronde had Vehoeven het duidelijk moeilijk in de eerste ronde, maar vesloeg Ben Saddik uiteindelijk met een knockout. Ondanks dat het zijn tiende titelgevecht wordt, is er van verzadiging nog geen sprake bij Verhoeven. "Ik wil de allerbeste zijn en dat elke keer weer laten zien. Dat motiveert me steeds weer. Dat is voor mij de drive om uit bed te komen en naar de gym te gaan om hard te trainen", zei de Brabander op de persconferentie. 

Verhoeven favoriet tegen Ben Saddik

Het even moeten duren, maar een dag voor de wedstrijd hebben de wedkantoren de noteringen voor het duel bekendgemaakt. Het is geen verrassing dat Verhoeven de grote favoriet is om zaterdagavond in Gelredome opnieuw de kampioensbelt op te eisen. Voor een nieuwe titel van Verhoeven staat een notering van 1.35. Een overwinning van Ben Saddik levert 2.60 keer je inzet op. De officiële aanvangstijd van het gevecht is 22:00 uur. Alle informatie over het evenement vind je hieronder. 

dit-moet-je-weten-over-rico-vs-ben-saddik
betting-nieuws

Dit moet je weten over Rico vs Ben Saddik

Rico Verhoeven gaat zaterdag zijn zwaargewichttitel verdedigen tegen Jamal Ben Saddik, de vervanger...

Lees meer