WijWedden

Tweeling verdient half miljoen met wedden op voetbal

Zondag, 24 juli 2016, 19:08

Elke dag voetbal kijken, niet naar je werk hoeven en toch bakken met geld verdienen. Het klinkt als een droom voor iedere voetballiefhebber. Maar voor de jongens Gavin en Alex Walker is dit de keiharde realiteit. De twee verdienen hun geld terwijl ze in bed liggen of op de bank zitten. Binnen een zeer korte periode sprokkelde ze al een half miljoen bij elkaar. TheTab.com interviewde de twee broers.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De 23-jarige tweeling werken vanuit een enorm penthouse in de Engelse stad Londen. Zelf noemen ze het echter geen werken, want iedere dag voelt als weekend. De twee jongens kwamen via een Facebookgroep over gokken in aanraking met het wedden op voetbal. Andere sporten doen ze niet, ze richten zich puur en alleen op voetbalwedstrijden.

De broers hebben ongeveer twee jaar ervaring opgedaan alvorens ze veel geld gingen verdienen. "Op de universiteit verdienden we zo'n  £1,000 per week. Na de universiteit ben ik een jaar gaan werken, totdat ik in een week een heel jaarsalaris (£17,000) verdiende met gokken. Dat gaf de doorslag om fulle-time ermee bezig te gaan", verklaart Gavin. 

De twee gokken enkel en alleen op voetbalwedstrijden, en dan het liefst livéwedstrijden. Het is voor hen dan een stuk makkelijker om de uitslag te bepalen. "We gokken letterlijk op alles wat je je maar kunt voorstellen. Zo stonden we een keer om 07:00 op om Uzbekistan - Japen vrouwen onder de 16 te kijken. We vonden een stream uit China en konden zo de wedstrijd volgen. We lagen in bed en zetten ons geld in." 

De jongens keken sowieso al graag voetbal, maar door het gokken is dit alleen nog maar meer geworden. Ze kijken gemiddeld zo'n vier tot vijf wedstrijden op een dag. Hierbij zoeken ze noteringen die verkeerd geprijsd staan. Hiermee hanteren ze een langetermijnvisie die tot nu toe goed heeft uitgepakt.

“Ten eerste: zet altijd in op wedstrijden die op dat moment bezig zijn. Zoek naar wedstrijden die verkeerd geprijsd zijn, en haal er je voordeel uit. Als je tost, is de kans 50/50 dat je kop of munt hebt. Wat wij proberen als we gaan gokken, is een wedstrijd vinden waar de kans op kop of munt 60/40 is. Als je dat blijft proberen, ga je op de lange termijn geld verdienen", zo sluiten ze hun verhaal af.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked