Logo
betting-nieuws

Haaland scoort minimaal twee keer tegen Ajax voor ruim vier keer je inzet


Wanneer Ajax Haaland weet te neutraliseren, dan is de kans op een overwinning groot vanavond. Het is echter de wel één van de beste spits in Europa en dus is de kans dat het fenomeen een doelpunt maakt, nog groter.

Afgelopen weekend gaf hij al een waarschuwing af met twee doelpunten tegen FSV Mainz. Haaland was geblesseerd in de interlandperiode, maar toonde tegen Mainz aan weinig tijd nodig te hebben om zijn vorm te herpakken. Jurriën Timber is vanavond de beschermheer van de Dortmund-spits en ontmoette hem al eerder met het Nederlands elftal. Timber noemt Haaland een wereldspits. Hij was in de interland tegen Noorwegen niet zijn directe tegenstander. "Maar ik heb al goed kunnen afkijken bij Stefan en Virgil", zei het talent op de persconferentie. Vanavond wacht dus de echte beproeving. 

Haaland naar Engeland?

De cijfers van Haaland dit seizoen zijn ook om bang van te worden. In de Bundesliga staat Haaland al op negen treffers. Daar had het fenomeen slechts zes wedstrijden voor nodig. In de Champions League loopt Haaland 1 op 1 en in Duitse beker was het ook al één keer raak. Haaland bleef afgelopen zomer Dortmund trouw, omdat de club zich op het nippertje toch plaatste voor het miljardenbal. Dit is het podium waar Haaland wil excelleren. Inmiddels is zijn marktwaarde gestegen tot 150 miljoen euro. Er zijn slechts een aantal clubs die aan die vraagprijs kunnen voldoen. De toekomst van Haaland zal waarschijnlijk in Engeland liggen.
De bookmakers geven ruim vier keer je inzet terug als Haaland Ajax vanavond op de pijnbank legt. Bij minimaal twee treffers van het wonderkind ontvang je zo'n 4,5 keer je inleg terug. 

Om te benadrukken met wat voor een fenomeen Ajax vanavond te maken krijgt, een video met het monster van Dortmund.