Logo
betting-nieuws

Meppelaar maakt klapper van meer dan 4.000 euro met acht wedstrijden


De TOTO-voorspelling van deze week komt uit Meppel. Een inwoner van de stad harkte een lekker bedrag van meer dan 4.000 euro bij elkaar door acht wedstrijden goed te voorspellen.

De TOTO-speler had een duidelijke voorkeur voor de favoriet afgelopen weekend, hoewel er ook teams tussen zaten met hoge noteringen. De verhitte derby tussen N.E.C. en Vitesse eindigde in een minimale zege voor de Arnhemmers. In aanloop naar het duel was Vitesse ook al de favoriet, maar in een burenruzie als deze komen toch andere krachten bovendrijven. Het was niet zo dat het surplus aan kwaliteit in duel de doorslag gaf voor de ploeg van Thomas Letsch. Een spaarzame kans werd benut door Nikolai Baden-Frederiksen waardoor Vitesse won met 0-1. 
Ook stond er een hoge notering voor een uitzege van Tottenham Hotspur op bezoek bij Newcastle United. Spurs zat na één helft al op rozen. Door doelpunten van Ndombele, Kane en Heung-Min Son stond het al 1-3 na 45 minuten spelen. Newcastle opende in de tweede minuut de score via Callum Wilson. In de tweede helft scoorde Spurs niet meer, maar Newcastle wel. Het werd nog even spannend in de slotfase doordat Eric Dier zijn eigen doelman verschalkte en zo de 2-3 op het bord zette. Daar bleef het voor Spurs en de TOTO-speler van de week bij. 

In totaal won de Meppelaar 4061 euro met 20 euro inzet. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TOTO Sport (@toto)