Logo
betting-nieuws

Bookmakers brengen Nederlandse topspeler in verband met transfer naar Newcastle


Alle ogen zijn de komende winterse transferperiode gericht op Newcastle. Naar verluidt komt er zo'n 200 miljoen euro vrij om aan transfers te besteden. Een aantal topspelers, die op een zijspoor zijn beland bij hun club, worden al in verband gebracht met een overstap naar de nummer 19 van de Premier League.

De hoogste prioriteit heeft de verdediging van Newcastle. Samen met Norwich City kregen The Magpies de meeste doelpunten tegen dit seizoen. In zeven competitieduels moest het team van Steve Bruce al 16 doelpunten slikken. Er zal dus eerst worden gekeken naar defensieve versterking. Een speler die daarvoor in aanmerking komt is James Tarkowski van Burnley. De bookmakers achten de kans het grootst dat de 28-jarige verdediger de eerste aankoop zal worden onder het bewind van Mohammed bin Salman. 

Eén linie naar voren zijn er meerdere kandidaten die tot de verbeelding spreken. Newcastle zoekt het volgens de bookmakers in de categorie van spelers die weinig aan spelen toekomen bij hun club. Ondanks een succesvolle verhuurperiode bij West Ham United moet Jesse Lingard het vooral doen met invalbeurten bij Manchester United. Hij is daarom in beeld om komende winterstop de overstap te maken naar Newcastle. Een speler van een nog groter kaliber is Philippe Coutinho. De 29-jarige Braziliaan staat hoog op het verlanglijstje van de nieuwe eigenaar. Volgens Spaanse kranten zijn de onderhandelingen met Barcelona reeds geopend. Zet je in op een transfer van Coutinho naar Newcastle, dan ontvang je 11,00 keer je inleg terug. 

Wijnaldum terug op het oude nest? 

Georginio Wijnaldum zou komende winter wel eens terug kunnen keren op het oude nest. Wijnaldum gaf recent toe nog niet helemaal op z'n plek te zijn in Parijs. De middenvelder speelde in het seizoen 2015/'16 ook in het shirt van Newcastle en was toen goed voor 11 doelpunten. Met die cijfers dwong hij een transfer naar Liverpool af. Verkast Wijnaldum naar Newcastle, dan krijg je ook 11,00 keer je inzet terug bij de bookmakers. In de laatste twee competitieduels speelde hij slechts 9 (Montpellier-thuis) en 14 (Stade Rennes-uit) minuten.