Logo
betting-nieuws

Koning TOTO maakt klapper van meer dan 25.000 euro


Een megabet van 12 voorspellingen heeft voor een inwoner van Veldhoven goud geld opgeleverd. De speler van TOTO harkte meer dan 25.000 euro bij elkaar tegen een inleg van 25 euro. 

De overwinning van Barcelona met hoofdrollen voor Luuk de Jong en Memphis Depay, het doelpuntenfestijn in De Kuip bij Feyenoord - NEC en de knappe zege van FC Twente op bezoek in Heerenveen: het was weer een weekend om van te watertanden. De vele doelpunten werden verzilverd door een megabetting van een Veldhovenaar. 

Met een uitgekiende betslip bestaande uit 12 weddenschappen werd een bedrag van 25.079 euro gewonnen. De 12 voorspellingen bestonden ondere anderen uit de juiste doelpuntenmaker, het aantal doelpunten dat een team maakt en het aanwijzen van de juiste winnaar. De goal van Ansu Fati was bijvoorbeeld heel belangrijk voor deze weddenschap. Het supertalent van Barça maakte zijn rentree na langdurige knieblessure en luisterde zijn terugkeer in het elftal op met een goal in de 91ste minuut. Daarmee werd de eindstand bepaald op 3-0. Laat de Koning TOTO van deze week nou over 2,5 goals hebben ingevuld. Tegen een notering van 2,50 was dit de voorspelling met de hoogste odd. 

Over het gewonnen bedrag moet nog wel kansspelbelasting van 30,1% betaald worden.