Logo
nieuws

'Europese topclub wil Donny van de Beek in de winter ophalen bij Manchester United'


Donny van de Beek weet zijn draai bij Manchester United maar niet te vinden, en als dit in de winter nog steeds het geval is, wil Internazionale een poging doen om de middenvelder naar Italië te halen. De topclub uit de Serie A heeft echter wel concurrentie van onder meer Everton, zo meldt Calciomercato.

In de zomer van 2020 tekende Van de Beek een meerjarig contract bij Manchester United. De Engelse topclub betaalde ruim 42 miljoen euro voor zijn diensten, maar dit heeft de blonde middenvelder nog niet terug kunnen betalen op het veld. Van de Beek worstelt bij United en krijgt van trainer Ole Gunnar Solskjaer ook maar zelden het vertrouwen. Mocht de situatie in de winter niet verbeterd zijn, dan wil Internazionale een poging doen om hem los te weken. De Italianen mikken volgens Calciomercato op een huurdeal, met een optie tot koop. Het contract van Van de Beek loopt echter nog tot medio 2025, dus Inter zal zeker de portemonnee moeten trekken.

Ook Everton in de race voor Van de Beek

Mocht Internazionale niet tot een akkoord weten te komen met United, dan is er nog geen man overboord voor Van de Beek. Er is namelijk nog een geïnteresseerde club, die de situatie nauwlettend in de gaten houdt: Everton. The Toffees waren afgelopen zomer al dichtbij de komst van de Nederlander, maar toen wilde United op het laatste moment niet meer meewerken. Everton hoopt in de winter mogelijk een nieuwe poging te kunnen doen.