Logo
betting-nieuws

Europa League en Conference League: dit zijn de odds voor PSV, Vitesse en AZ


Vanavond komen er drie Nederlandse clubs in Europees verband in actie. PSV, Vitesse en AZ moeten in respectievelijk de groepsfase van de Europa League en de Conference League aan de bak. Heb je nog niet ingezet op deze duels, dan hebben wij de noteringen nog even voor je op een rij gezet.

PSV wist zich niet te plaatsen voor de Champions League en begint zodoende vanavond aan haar avontuur in de Europa League. De Eindhovenaren zitten ingedeeld in groep B, waar ze het op moeten nemen tegen AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz. Een haalbare poule, zou je denken, maar de eerste klap is een daalder waard. PSV moet vanavond dus direct proberen te winnen, wanneer het in eigen huis oog in oog staat met Real Sociedad. De ploeg staat in de Spaanse La Liga op een knappe vierde stek, met 9 punten uit 4 duels. PSV kent echter ook een uitstekende seizoensstart, want zij nemen de eerste plek in de Eredivisie in. De ploeg van Roger Schmidt haalde de volle 12 punten uit 4 wedstrijden.

In de nieuwe Conference League komen vanavond twee Nederlandse clubs in actie: Vitesse en AZ. Eerstgenoemde gaat op bezoek bij Mura Murska Sobota, terwijl AZ een uitwedstrijd speelt tegen Randers. Twee varkentjes die toch gewassen zouden moeten kunnen worden, zo denken ook de bookmakers. Hieronder hebben we de odds van bookmaker TOTO op een rij gezet.

Noteringen bookmakers

De spannendste wedstrijd van vanavond, is toch wel die tussen PSV en Real Sociedad. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in het Philips Stadion. De twee ploegen zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd, zo concludeert ook de bookmaker. Met een odd van 2.28 voor PSV en een odd van 2.80 voor Real Sociedad, liggen de noteringen dicht bij elkaar. Een gelijkspel is nog goed voor 3.50 keer je inzet. Bij Vitesse en AZ liggen de odds toch iets verder uit elkaar, in het voordeel van de Nederlandse ploegen. Met een odd van 1.65 is Vitesse de grote favoriet, tegen een notering van 4.55 voor Mura Murska. Voor AZ staat de quotering op 1.97, tegenover een 3.60 voor Randers. Welke bets staan er op jouw betslip vanavond?