Logo
betting-nieuws

TOTO-speler uit Helmond schiet raak met voorspelling ter waarde van ruim 5000 euro


Een inwoner van Helmond heeft een ontzettend goed weekend achter de rug. De voorspelling van deze TOTO-speler leverde ruim 5000 euro met slechts tien euro inzet. Hij of zij blijkt een echte kenner van het Europese topvoetbal. 

De eerste kraker van dit Eredivisie-seizoen stond afgelopen weekend op de rol. Het topduel tussen AZ en PSV werd een prooi voor de Eindhovenaren, die hun favorietenrol met verve waarmaakten. Het uitgeklede AZ was niet opgewassen tegen de soberheid en de effectiviteit van de ploeg van Roger Schmidt. Met een afgetekende 0-3 overwinning op zak keerde PSV weer huiswaarts. De beste TOTO-voorspeller van deze week had voorafgaand de wedstrijd ook al weinig vertrouwen in AZ. Tegen een notering van 6,95 vulde hij of zij een overwinning van PSV in met een handicap van maar liefst 2-0. Die virtuele achterstand werd door PSV uiteindelijk weggewerkt, wat flink bijdroeg aan het totale winbedrag. 

Aantrekkelijke notering voor Bayern München

Een andere notering die in het oog springt was die voor de overwinning van Bayern München. De recordkampioen rekende af met de oude club van huidig Bayern-trainer Julian Nagelsman. Op overtuigende wijze werd RB Leipzig aan de kant geschoven: 1-4. Voor de zege van Bayern stond een notering van 2,30. Naast de overwinningen van Bayern en PSV droegen de zeges van Real Madrid, Paris Saint-Germain, Benfica, Liverpool en Sparta bij aan de heerlijke winst van 5.924 euro. Het betreft een bruto geldprijs waar de winnaar 30,1 procent kansspelbelasting over betaalt.

Bekijk hieronder de volledige weddenschap van de Koning TOTO van deze week:

  • AZ-PSV (0-3): winst PSV met handicap* 2-0, notering 6,95
  • Sparta Rotterdam-Fortuna Sittard (3-1): winst Sparta Rotterdam, notering 1,96
  • Real Madrid-Celta de Vigo (5-2): winst Real Madrid met handicap* 1-0, notering 1,97
  • Espanyol-Atletico Madrid (1-2): winst Atletico Madrid, notering 1,91
  • Leeds United-Liverpool (0-3): winst Liverpool, notering 1,71
  • RB Leipzig-Bayern München (1-4): winst Bayern München, notering 2,30
  • Paris Saint-Germain-Clermont Foot 63 (4-0): winst Paris Saint-Germain met handicap* 1-0, notering 1,86
  • Santa Clara-Benfica (0-5): winst Benfica, notering 1,58