Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Bookmakers voorspellen zege van Feyenoord op FC Drita


Voor Feyenoord staat vanavond het eerste duel om de knikkers op het programma. De Rotterdammers spelen in de voorronde van de Conference League tegen het nietige FC Drita. De wedkantoren gaan uit van een overwinning van Feyenoord.

Het tijdperk Arne Slot zorgt voor een frisse wind in Rotterdam-Zuid. De voormalig trainer van AZ staat voor aanvallend en dominant voetbal. Het is een breuk met de lijn die Dick Advocaat predikte de afgelopen seizoenen in De Kuip. Voor Advocaat was het resultaat heilig, echter bleven die vaak achter waardoor er weinig te genieten was. De contouren van het nieuwe Feyenoord werden in de oefenwedstrijden al zichtbaar. Vanavond is vooral het resultaat belangrijk, maar gezien de kwaliteit in de selectie mag er een overwinning worden verwacht tegen de Kosovaren. Met Guus Til in de gelederen heeft Feyenoord een middenvelder die doelpunten kan maken. Tel daar het scorend vermogen van Jens Toornstra bij op en Feyenoord kan het voorlopig prima af zonder topspits. 

Wedtips FC Drita - Feyenoord

De meest populaire wedtips voor het duel zijn een overwinning van Feyenoord, under 2,5 goals en over 2,5 goals. Het is lastig een inschatting te maken van de weerstand die Feyenoord kan verwachten, maar de generale repetitie tegen Werder Bremen gaf de burger moed. Een tegenstander van een wat groter kaliber dan FC Drita. De noteringen in het voordeel van Feyenoord zijn niet aan de hoge kant. Het is daarom raadzaam om buiten de gebaande paden te kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan een correct score voor dit duel. Een overwinning van Feyenoord levert bij de bookmakers gemiddeld 1.3 keer je inzet op. 

Feyenoord - FC Drita op tv 

Het duel in Kosovo begint vanavond om 21.00 uur. FC Drita - Feyenoord is vanaf 21.00 uur te zien op ESPN. Om 20.00 uur begint de voorbeschouwing.