Logo
betting-nieuws

Bookmakers wijzen PSV als torenhoog favoriet aan voor duel met Galatasaray


PSV moet vanavond de eerste slag zien te slaan in de strijd om een ticket voor de Champions League. Op papieren wacht de Eindhovenaren meteen een zware dobber. De Turkse grootmacht Galatasaray vormt het eerst obstakel. In het thuisduel is PSV favoriet volgens de bookmakers.

PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn selectie deze zomer nog meer naar zijn hand kunnen zetten. Met Davy Pröpper en Ramalho kwamen twee ervaren krachten naar Eindhoven. Marco van Ginkel is weer helemaal fit. Voor hem is eveneens een bepalende rol weggelegd in het komende seizoen. Het geraamte van het elftal wordt op het oog sterker geacht dan afgelopen seizoen, ook al zijn Denzel Dumfries en Donyell Malen er niet bij. Er blijft een representatief team over. De voorhoede zal bij afwezigheid van Malen bestaan uit: Zahavi en Madueke. Dit duo wordt geflankeerd door Götze en Madueke. Met deze vier wapens achten de bookmakers PSV in staat om Galatasaray de wil op te leggen. 

Rommelige aanloop Galatasaray

Galatasaray kent allesbehalve een rustig aanloop naar het duel met PSV. De Turkse club zag een groot aantal spelers vertrekken deze zomer en mist sterspeler Radamel Falcao in Eindhoven. Daarnaast kunnen twee spelers niet meedoen wegens een positieve coronatest. Gezien er ook nog geen Turkse supporters welkom zijn, heeft PSV de beste papieren om een goede start te maken in de voorrondes van de Champions League. De bookmakers denken daar net zo over. 

Lage notering PSV

PSV won de generale repetitie met 1-0 van PAOK Saloniki. Het zijn resultaten waar weinig conclusies aan kunnen worden verbonden. Toch, met de informatie die beschikbaar is, hebben de bookmakers een duidelijke voorkeur voor een Eindhovense overwinning. Een overwinning van PSV vanavond levert iets meer dan 1,5 keer je inzet op. Wint Galatasaray, dan ontvang je zes keer je inleg terug. Een gelijkspel levert 4,00 keer je inzet op.