Logo
nieuws

3 miljoen euro kostend jacht van Connor McGregor is klaar voor gebruik


Connor McGregor, die onlangs nog kopje onder ging in gevecht met Dustin Poirier, heeft zichzelf verrijkt met een superjacht in Lamborghini-stijl. De Ierse vechter tikte zo'n 3 miljoen euro af voor deze woonboot. 

Volgens de laatste berichten zit McGregor op een vermogen van ruim 100 miljoen euro. Een aankoop als deze kan hij zich dus prima verloorven. Het is een project van de lange adem geweest en op tijd af om er deze zomer nog van te kunnen genieten. McGregor is één van de eerste klanten die bij Lamborghini geen auto maar een boot koopt. Het gaat om de 'Supercar of the Sea' met specificaties waar je stijl van achterover slaat. McGregor was nummer twaalf op de lijst van de 63 gelukkigen die het nieuwste pareltje van Italiaanse makelij konden aankopen. 

The Tecnomar 63, die is gebouwd door The Italian Sea Group haalt snelheden tot de 70 km/u. Het superjacht heeft een vermogen van 4000 pk. Op de website van Lamborghini vinden we de volgende beschrijving. "Prestaties, vaarplezier, aandacht voor kwaliteit en details, emotie: deze eigenschappen zijn gecombineerd in de Tecnomar voor Lamborghini 64. Dankzij innovatieve oplossingen is het uniek ontwerp dat refereert aan de Italiaanse stijl en traditie."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Afgelopen najaar deelde McGregor al foto's van het ontwerp. Waar het jacht te water wordt gelaten is niet bekend. Waarschijnlijk is de kans het grootst dat je deze Lamborghini tegenkomt op de wateren voor de jetsetplaatsen aan de Middellandse Zee. St. Tropez of Monaco, bijvoorbeeld. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)