Logo
betting-nieuws

Aad de Mos voorspelt: "Depay jast er twee in tegen Oekraïne"


Het orakel Aad de Mos is terug van weggeweest met zijn voorspellingen. We kunnen ons met z'n allen vastklampen aan het optimisme van de voormalig trainer. Hij voorspelt dat Nederland gaat winnen van Oekraïne aan de hand van Memphis Depay. 

Depay van levensbelang voor Oranje

Er heerst realisme onder de voetbalkenners. Weinigen gaan ervan uit dat Nederland een gooi kan doen naar de Europese titel op het komende EK. Gelukkig is daar Aad de Mos die met zijn heldere analyse wat hoop geeft voor eerste toernooi waar Oranje aan meedoet sinds 2014. De Mos verwacht dat Depay gaat schitteren tegen de Oekraïners. 

De spits van Olympique Lyon is van levensbelang voor het elftal van Frank de Boer. Valt Depay weg, dan kunnen we beter meteen naar huis gaan. Het scorend vermogen van de aanvaller is met geen andere speler binnen de Oranje-selectie op te vangen. Een statistiek van De Volkskrant onderschrijft de importantie van Depay wanneer hij een oranje shirt draagt. De krant zocht uit dat Depay 33 keer bij een doelpunt was betrokken in 67 interlands onder leiding van Ronald Koeman en Frank de Boer. 

De Mos looft Depay

Depay heeft zijn goede vorm van afgelopen seizoen in de Franse Lique 1 meegenomen naar Oranje. Hij was verantwoordelijk voor de volledige productie tegen Schotland (2-2) en maakt de openingstreffer tegen Georgië (3-1). Gehuld in Oranje tenue laat De Mos op Instagram zijn licht schijnen op het eerste groepsduel van Oranje. En passant geeft De Mos een aantrekkelijke wedtip weg voor het treffen met Oekraïne. De Mos heeft namelijk een rotsvast vertrouwen in Depay. Hij voorspelt in zijn analyse dat de aanvalsleider twee keer gaat scoren tegen Oekraïne. Wij hebben even uitgezocht wat de bookmakers teruggeven voor deze voorspelling. Minimaal twee doelpunten van Depay levert maar liefst 11 keer je inzet op. Speel jij mee met Aad? 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aad De Mos (@aad300)