Logo
nieuws

Inzetten maar: 'Senesi vertrekt spoedig bij Feyenoord, twee Italiaanse topclubs nog in de race'


Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Marcos Senesi zijn handtekening gaat zetten bij een nieuwe werkgever. Feyenoord heeft zich volgens betrouwbare bronnen al neergelegd bij een vertrek van de Argentijnse verdediger en onderhandelt nu met twee Italiaanse topclubs: AC Milan en Napoli. Op welke transfer zet jij je geld?

We hebben er al diverse keren over geschreven: Senesi gaat deze zomer een transfer maken. Dat deze verhalen niet uit de lucht gegrepen zijn, wordt nogmaals bevestigd door het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. Zij lieten eerder al weten dat AC Milan serieuze interesse had in de Argentijnse verdediger, en ook over de belangstelling van Napoli is al vaker geschreven. Nu lijken de twee Italiaanse topteams dan ook daadwerkelijk spijkers met koppen te willen slaan, want beiden zijn inmiddels in gesprek met Frank Arnesen, de technische man bij Feyenoord. De Deen moet proberen een goede deal voor de Rotterdammers uit het vuur te slepen. Bij Feyenoord heeft men zich inmiddels al neergelegd bij een vertrek van Senesi.

Inzetten op transfer Senesi

Wil je inzetten op een transfer van Senesi, dan lijkt op dit moment een inzet op Napoli als nieuwe bestemming de meeste kans van slagen te hebben. De ploeg van Napels zou immers al verder zijn met Feyenoord dan AC Milan. Of Napoli ook bereid is om meer te betalen dan de club uit Milaan, is niet bekend. Feyenoord hoopt de clubkas met een vertrek van Senesi te kunnen spekken met een bedrag van om en nabij de 15 tot 20 miljoen euro.