Logo
nieuws

'Feyenoord toont interesse in 19-jarige spits van Werder Bremen'


Feyenoord wil komend seizoen een frisse start maken onder nieuwbakken coach Arne Slot. Omdat de Rotterdammers slechts een beperkt budget hebben om de selectie te versterken, kijkt men naar de koopjes op de markt. Werder Bremens-spits Eren Dinkçi zou zo'n 'koopje' kunnen zijn. De 19-jarige aanvaller heeft nog slechts één jaar op zijn contract staan.

Slot tekende al enige tijd geleden een contract bij Feyenoord, dus de 42-jarige trainer heeft voldoende tijd gehad om zijn verlanglijstje voor het komende seizoen compleet te maken. Op deze lijst prijkt onder meer de naam van Dinkçi, zo weet het Duitse FussballTransfers te melden. De talentvolle spits staat nu nog onder contract bij Werder Bremen, maar omdat de ploeg afgelopen seizoen degradeerde uit de Bundesliga, is het nog maar de vraag of Dinkçi wil blijven. Daarnaast heeft hij nog slechts één jaar op zijn contract staan, wat de druk op Werder Bremen nog meer vergroot om hem te verkopen. Feyenoord schijnt de situatie nauwlettend in de gaten te houden, want Dinkçi hoeft door zijn situatie niet al te veel te kosten.

Feyenoord heeft concurrentie van Juventus

Inzetten op een transfer van Dinkçi naar Feyenoord is nog absoluut niet zonder risico's, want de Rotterdamse ploeg is niet de enige die interesse heeft in de diensten van de in Bremen geboren Duitser. FussballTransfers meldt dat VfB Stuttgart zeer concreet is voor de talentvolle aanvaller, maar dat ook de Italiaanse grootmacht Juventus interesse heeft. Verder zou ook Galatasaray de situatie in de gaten houden. De belangstelling voor de 19-jarige spits is niet vreemd, aangezien hij in acht duels voor Werder Bremen II maar liefst zeven keer scoorde. Durf jij al in te zetten op een transfer van Dinkçi?