Logo
nieuws

Waar ligt de toekomst van Cristiano Ronaldo? Dit zeggen de bookmakers


De penibele situatie van Juventus in de Serie A heeft Cristiano Ronaldo aan het denken gezet over zijn nabije toekomst. De Oude Dame bivakkeert op vijfde plek en dat is niet voldoende voor Champions League-voetbal. Kwalificeert Juventus zich niet voor het miljardenbal, dan is het exit Ronaldo, volgens de laatste geruchten. 

Ronaldo koopt Ferrari-bolide van 1,6 miljoen euro

Dat de kans groot is dat Ronaldo binnenkort zijn laatste wedstrijd in het zwart-wit speelt blijkt wel uit het feit dat de bookmakers inspelen op de geruchten. De Portugese superster was in het duel afgelopen weekend met Inter goed voor de openingstreffer. Juventus was de kampioen van de Serie A de baas en heeft één punt achterstand op de felbegeerde vierde plek, die AC Milan bezet. Ronaldo kende een niet alledaagse voorbereiding op het treffen met de ploeg uit Milaan. Hij baarde opzien door een training aan zich voorbij te laten en in plaats daarvan een bezoek te brengen aan Maranello, de thuisbasis van Formule 1-team Ferrari. Ronaldo verliet het Ferrari-complex in een bolide met een prijskaartje van 1,6 miljoen euro, de Ferrari Monza SP2. 

Manchester United grootste kanshebber

Ronaldo's moeder Dolores wakkerde de geruchten over een vertrek uit Turijn aan met haar uitspraken. "Volgend jaar speelt hij in Avalade. Ik zal hem overtuigen en hij keert terug." Met Avalade wordt het stadion van Sporting Portugal bedoeld, de club waar Ronaldo als jeugdspeler doorbrak alvorens naar Manchester United te verkassen. Die club wordt ook genoemd in het rijtje van mogelijke toekomstige werkgevers. Manchester United heeft volgens de bookmakers zelfs de beste papieren om hem te contracteren. 

Sporting Portugal outsider

Ook Real Madrid en Paris Saint-Germain worden genoemd. Sporting Portugal is volgens de bookmakers de outsider. Dat is af te lezen aan de noteringen die de wedkantoren neerzetten voor terugkeer naar Ronaldo's jeugdliefde. Een transfer naar Portugal levert 7 keer je inzet op bij de bookmakers.