Logo
wedden-voor-beginners

Vier handige functionaliteiten die het inzetten op voetbalwedstrijden nog leuker maken


Voetbal is de meest populaire sport ter wereld en erg geliefd onder liefhebbers die van een gokje houden. Wedkantoren bieden de meest uiteenlopende weddenschappen aan voor voetbalwedstrijden. Om dat zo eenvoudig mogelijk te maken, beschikt iedere bookmaker over een aantal handige functionaliteiten. Wij zetten de vier beste voor je op een rij.

Cash out 

De cash out is één van de belangrijkste functionaliteiten van de bookmakers voor beginnende spelers. Het is een functie waarmee spelers een deel van hun inzet terug kunnen krijgen voordat de wedstrijd is afgelopen. Vaak is het zo dat je een gedeelte van het potentiële winbedrag al eerder kunt incasseren. Dit doe je bijvoorbeeld wanneer je weinig vertrouwen hebt in een goede afloop, ondanks de gunstige tussenstanden. Niet iedere bookmaker biedt deze optie aan en het is ook zo dat er aantal voorwaarden verbonden zijn aan het spelen met cash out. 

Live streams

Wanneer de buitelandse bookmakers zich straks legaal begeven op de Nederlandse markt is het ook mogelijk om via de bookmaker een wedstrijd live te volgen. Een aantal van hen bezet namelijk uitzendrechten van verschillende topcompetities. Zo kun je, in vaak mindere kwaliteit, kijken wat er zich afspeelt op het veld. 

Statistieken

Het belangrijkste onderdeel voordat je een weddenschap plaatst: statistieken. Statistieken vind je in iedere app van elke bookmaker. Ze geven je inzichten in hoe de teams, waar jij op wilt gaan inzetten, ervoor staan. In de app van de bookmakers vind je informatie over de recente vorm en wat de historische resultaten zijn van de ontmoetingen tussen de desbetreffende teams. Ook is het belangrijk om te checken wie er wél en niet mee kan spelen door blessures of schorsingen. Deze informatie wordt eveneens verschaft door de bookmaker. 

Bonussen

Welkomstbonussen worden hoofzakelijk weggegeven om zoveel mogelijk deelnemers aan te trekken. De bonussen kosten de bookmakers weliswaar geld, maar als gokkers op deze manier langere tijd hun inzet bij dezelfde bookmaker inzetten is het duidelijk een win-win situatie. Als deelnemers winnen, zetten ze hun geld vaak namelijk opnieuw in bij dezelfde bookmaker. Het verstrekken van een welkomstbonus is ook erg interessant om reclame te maken. Deelnemers die tevreden zijn over een bonus zullen een positieve boodschap overbrengen aan andere mensen die geïnteresseerd zijn in weddenschappen. Dankzij welkomstbonussen kunnen bookmakers dus gemakkelijker nieuwe klanten aanwerven.