Logo
betting-nieuws

Koning TOTO 20.000 euro rijker door acht goed voorspelde wedstrijden


De eerste prijzen van het seizoen werden afgelopen weekend verdeeld. Zo won Barcelona met duidelijke cijfers van Athletic Bilbao in de finale van de Copa del Rey. Een zege die zeer goed uitpakte voor de Koning TOTO van deze week. Met een lijstje van acht goed voorspelde wedstrijd werd de gelukkige meer dan 20.000 euro rijker. 

Het waren allerminst acht zekerheidjes waarop werd gegokt. Tegen de verwachtingen in versloeg Chelsea namelijk Manchester City. Hakim Ziyech maakte het enige doelpunt in de halve finale van de FA Cup. Een overwinning van Chelsea leverde 4,45 keer je inzet op bij de spelaanbieder. Go Ahead Eagles versloeg directe concurrent Almere City FC in de strijd om plek twee in de Keuken Kampioen Divisie. Ook de zege van de Eagles werd juist voorspeld door de Koning TOTO woonachtig in Yde. 

Dan was er ook nog de ruime overwinning van Borussia Mönchengladbach op Eintracht Frankfurt (4-0). Op voorhand verwachtten de bookmakers een gelijkopgaand duel, maar dat pakte op het veld totaal anders uit tot tevredenheid van TOTO's meestervoorspeller. Bayern München stond na één helft tegen VfL Wolfsburg al met 1-3 voor. De thuisploeg kwam in het tweede bedrijf nog wel terug tot 2-3, maar de drie punten gingen mee terug naar Beieren. Het was één van de benodigde zeges om de weddenschap te doen laten slagen. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door TOTO (@toto)

Met een inzet van 20 euro won deze Koning TOTO uiteindelijk een bedrag van maar liefst 20.714,52 euro. Dat gewonnen bedrag zit ruim boven de 449 euro, waardoor er nog 30,1% kansspelbelasting over betaald dient te worden.